fredag, oktober 30, 2009

Børster


Noget jeg anser for overdreven luksus er, at jeg har tre hårbørster. Det er en simpel forklaring bag denne børste-frådseri. Da jeg var barn, havde vi en eller to plastik hårbørster. Altså dem i hård plast med spredte pigge, der ret faktisk bare river hår over end reder. Men det var dem vi brugte hver dag.

Det var hip som hap hvem der brugte dem, jeg, min mor og min bror, dengang han var en flot langhåret blondan. Så jeg lovede mig selv, at når jeg blev ældre - skulle jeg lede efter den ultimative børste der var min egen. Jeg har et kraftigt hår der laver "ugler" bare så snart jeg lægger hovedet på en pude. Nu er jeg ret faktisk blevet langthåret (lidt over skulderen) at det kræver kræfter at håndtere hårhelvedet. Så har jeg hele TRE!!! Det har også krævet penge at købe ordentlige børster. Jeg har knækket mange skafter på billige supermarkedshårbørster. Langt ord!

Yderst til venstre ligger altid i min taske, så jeg kan rede håret når jeg er ude. Den i midten er dejlig bred og beregnet til langt hår og den yderst til højre bruger jeg, når jeg en sjælden gang føntørrer mit hår - så den lægger sig og svinger præcis som i en shampoo-reklame.

13 kommentarer:

 1. TRE børster!! Det er jo det rene fråds ;o)

  Husker kun alt for godt de der plastik børster vi havde som børn. Og så med den der tube lilla (eller grøn) hår gelé, så var man klar til klassefest.HAHA.
  Det med "ugle hår" må ligge til familien. Jeg kan dog ikke bruge en rundbørste (til højre) for den sidder bare fast i mit hår. Æv!

  SvarSlet
 2. Børsten... Sidste gang brugte jeg børste da jeg var teenage og havde hår (!)


  /Doug

  SvarSlet
 3. Har stadig to plastik børster. DEn ene rød (hjemme)og den anden blå til når jeg rejser.
  Har også en børste på arbejde ligesom din til venstre og det er ny (efter din tid hjemme).
  Tænkte lige på dig i dag, da jeg så en lille pige på 3 mdr med laaangt hår.
  Nøjj hvor sød...:-)
  Du havde og har usædvanlig hår hehe

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...