lørdag, september 12, 2009

Lørdagstanker

Hvor er jeg glad for at der er weekend. Mit hoved summer, næsen er tilstoppet og halsen føles som børstes med skuresvamp. Jeg har lavet absolut intet i dag. Blot være sammen med lilledrengen, mens Doug var ude for at lege fodbolddommer. Storcentret er blevet frekventeret og en stk. cowboybuks er indkøbt til den nette sum af kun 400 kr. En fantastisk pris for mig der har både til bagen og med plads til maven foran, jeg kan se, at jeg er enten skrumpet en størrelse ned eller at fabrikanten har "udvidet" buksestørrelser. Jeg vælger at tro det første, lidt effekt må alt det cykling da have. Tro mig, det er dage jeg forbander cyklingen langt væk og bare vil hoppe på bussen. Men jeg holder ud. Jeg giver sensommeren skylden.

Nu laver Doug lasagne, fik ordre på at slappe af og det gør jeg da med glæde, foran internettet. Noget Kusmi Love Tea er konsumeret og det hjælper lidt på kradsbrættet jeg har i halsen. I aften skal jeg (og Doug - hvis jeg tvinger ham) se den nye TV2 serie, "Store drømme". En dansk udgave af Fame. Med mange gode talenter. Juhu!

Igen vil jeg sige, at jeg er glad for der er weekend og at der stadig er weekend imorgen!

6 kommentarer:

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...