mandag, september 14, 2009

Langt ude reklame

Jeg har meget svært ved at se, hvorledes Visit Danmark skulle kunne promovere Danmark fra dets bedste side med det her YouTube klip. Så er det hele løgn og bedrag. Et iscenesat fupnummer ("reklame" siger bureauet!) for at få flere gæster til landet. Nu tænker jeg lige... Hvad er der for gæster de vil lokke til Danmark? Lystige ungesvende der gerne vil nedlægge deres egen blondine, der gladeligt gør det uden beskyttelse? Altså det lugter lidt af... Sexturisme? Er det dét Visit Danmark vil lokke med?

5 kommentarer:

 1. Man får den opfattelse at vi bare lader os nedlægge, få et barn - og glemmer alt om faderen. Totalt blondine og uansvarlige.

  Men jeg erkender også, at hun var et lækkert skår (høhø)

  SvarSlet
 2. Jeg havde det også svært med den reklame. Jeg synes det var en forargelig måde at efterlyse sit barns far på, men blev endnu mere forarget over at det var en plat reklame fra Vist Denmark. Jeg har fået et par respons fra mine USA venner, og de er just ikke pæne, så øv!!

  SvarSlet
 3. Den vid er væk nu.. så jeg kan ikke se det. :(

  Men lyder godt nok dumt.:/

  John

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...