tirsdag, september 15, 2009

Fra Sam til Molly - R.I.P.


"Det er utroligt, Molly. Kærligheden inde i dig, tag den med dig. Jeg vil savne dig".

Tak for alle filmene Mr. Swayze. Tak for at berige min filmhimmel med klassikere. Dirty Dancing, Ghost, Road House, Point Break, North & South, To Wong Foo og meget mere.

2 kommentarer:

 1. Oh yes, Patrick Swayze var envigtig del af mine teens år. Jeg var forelsket i hans roller og hans var en af "de flotte fyre" som også talte Tom Cruise, Matt Dillon,Rob Lowe, Emilio Estevez, for blot at nævne nogle få. Dirty Dancing was min ynglingsfilm dengang i 1987, var det vist nok, og jeg ønskede at det MIG der svingede mig i Johnny Castles arme i Dirty Dancing, eller så Dalton spille med musklerne i Roadhouse, som sjovt nok også var en af mine ynglingsfilm, eller kyssede Orryi Nord og Syd.Jeg husker ham også fra Next Of Kin, en mindre omtalt film, og fra Youngblood hvor han spillede sammen med den dengang farlig sexede Rob lowe. Åh ja, nu er enden en stjerne på jorden fløjet op i himlen.

  SvarSlet
 2. Suk... Ghost er den bedst minde om ham. han var fed som en spøgelse.. elskede den film så meget.
  tak Patrick. du gav os så meget.
  hvil i fred.

  John

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...