fredag, september 04, 2009

Det er midt om natten, barn!

Max er en morgenmand, den tidlige en af slagsen. Vågnede kl. 5.15 og var frisk som en fisk, klar til havregrød og Teletubbies. Godt nok skal Doug og jeg også tidligt op, men kl. 5.00 er altså midt om natten. Så jeg har aftalt med dagplejen at afkorte hans lur. Måske hjælper det. (Krydsefingrealthvadvikan!)

Har fået at vide, at jeg skal være konsekvens. Sige at det er god NAT stadigvæk. Så må han hyle og skrige så meget han vil, så vil han forstå det. Ej altså. Hørende glemmer lige, at døve forældre bliver brat vækket med blinkende kastrofelys og en rystende seng. Så en der hyler og skriger i en time kan give anledning til poser under øjnene og akut fare for permanent hjerneskade.

Any ideas?

Lad mig sige med det samme, nej, det hjælper ikke at tage ham over i vores seng. Han er som en sæk fuld med lopper, og lokker vi ham til at ligge ned, kvitterer han med at knalde sit hoved ned i vores, fordi han vil lægge tæt ved en. Ved I godt at et barnehoved er lige så tung som en ambolt, især hvis man er uforberedt? Det ved vi - very bad idea!

8 kommentarer:

 1. Hehe..han er bare så kær..
  Passer til vores stå op tider, når vi skal på arbejde.
  Du var da lige så slem!!!
  mormor

  SvarSlet
 2. Hehe...Kender det alt for godt. Hvad med at slukke for blinkelyset og vibratoren og lade ham skrige i et stykke tid? Altså hvis du tør! ;) Med tiden skal han nok blive træt af at skrige.

  SvarSlet
 3. Nix, ingen gode råd herfra. Vi var igennem det samme med ALLE TRE BØRN!! Og vi prøvede alt, også at kort middagssøvnen ned, men ak og ve, det eneste der hjalp var tiden. Nu er de to ældste ikke til at få ud af dynerne, og det er sgu ligeså slemt, om end ikke værre. Sorry, jeg ikke har et mor-til-mor råd..*snøft*

  SvarSlet
 4. Ææhh, det er vist ikke nu jeg skal fortælle at mine står tidligst op kl 8.30, hvis jeg ikke vækker dem...?

  ;O)

  Aj, der er ikke andet at gøre end stå op. Og så er jeg ikke tilhænger af "godnat og sov godt metoden". Yfferpyffer, bvadr!!

  Kram

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...