torsdag, august 27, 2009

Update from The Hood

Vi er ikke døde eller noget. Jo, mine fødder er, men det er en anden sag.

Jeg har bare jobbet. Der har været tusindvis af informationer, ting at forholde sig til og mennesker at snakke med. At jeg stort set har sovet som en sten hver aften. Så ovenikøbet er jeg begyndt at cykle hver dag. Det kræver sin kvinde og sin kondi. Jeg har stenhårde lårbasser af at cykle opad og at stå på bremserne nedad. Min indre GPS er aktiveret, jeg kender hver eneste hul i jorden, vejbumpe, vejarbejde, smutveje, ensretninger, blinde vinkler you name it.
Århus på cykel er altid et spændende bekendtskab.

Hver morgen har jeg kørt over broen ved krydset af Søren Frichs vej og Vestre Ringgade og mødt den gærede duft af nedfaldende æbler, mirabeller og blommer. Duften er meget stærk og indikerer for mig, det efterår der venter lige om hjørnet. Det er stadigt lunt nok til at jeg kan cykle uden jakke, og mit ansigt får mere og mere sol for hver dag, at man nu spørger om jeg har været på ferie. Ved Haderslevgade, tæt på Harald Jensens plads er der en overvældende duft af sukker, smør og kanel, og den nærer mit indre sukkeruhyre og får mit mundvand til at løbe.
Lige når jeg kommer til Viby, skal jeg forcere en lang bakke, Christian d. 10.'s vej og den vej er mit svage punkt. Men jeg kommer længere og længere op ad den for hver dag jeg cykler, uden at jeg må stoppe op og trække cyklen.

Dagene har været et puslespil at få det til at gå op med at aflevere og hente Max, og han er en glad dreng der er vild med sin dagplejer. Han sover stort set som en sten 10 timer hver nat, og er punktlig som få, senest kl. 5.15 er han vågen og klar til en ny dag. Der bliver sovet på slump i sofaen (læs: Doug eller jeg på skift), mens Max' alltime favorite huserer på faldskærmen en times tid inden dagens havregrød (som han elsker - han ved heldigvis ikke bedre!) bliver serveret.


Det er sådan nogenlunde en opdatering herfra. Billeder må i få senere.

2 kommentarer:

  1. Velkommen i klubben for travle forældre. Nu ved du hvorfor du i årevis skulle i seng kl 21..Fordi dine forældre var trætte ...hehe..
    Husk jeg kan altid hente Max hvis det kniber..
    mormor

    SvarSlet
  2. Ak og ve med den bakke. Jeg har jo selv kørt den tur på arbejde hver dag da jeg boede på Kaj Munksvej. Men ligesom dig klarede jeg længere og længere for hver gang. Men jeg vil nu ikke sige at jeg nu i dag stryger op ad den, men jeg tager den uden at stå af. 1-0 til mig. Og til dig. Hep hep..Keep biking!!

    SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...