torsdag, august 13, 2009

På listen

Så er man kommet i Stiftidende! Tak for linket kusinen. Os der står øverst oppe, hold 23.25, er så os der enten har taget orlov, barsel, dumpede en gang eller to eller har fået forlænget uddannelsen af enelleranden grund. Godt man ikke var den eneste. Jeg glæder mig til at bruge det jeg har lært på jobbet. Yep! Jeg har et job. Timelønnet ansat, godt nok, men stadig et job.
Desværre ikke som folkeskolelærer, jeg er ifølge den skole, som jeg opsøgte efter den sidste uddannelse, FOR døv, talte ikke tilstrækkeligt godt dansk og brugte tegnsprog. Ikke noget med at se på mine kvalifikationer og nej, de var slet ikke interesseret i et vikarieret. Men nu har jeg så fået den fine, fine titel, undervisningskonsulent. Men altså det betyder det samme som... Lærer!

HER!

14 kommentarer:

 1. Tillykke med jobbet! Så du bliver boende i Århus ;-)

  SvarSlet
 2. Tillykke med jobbet skal det lyde :-)

  SvarSlet
 3. Hola, Tillykke!!! Listen er så lang, men heldigvis du står på øverst! hehe.

  SvarSlet
 4. Tillykke tillykke...Så har du en grund til at smile, i smilets by. :)

  SvarSlet
 5. TILLYKKE - det er da det første skridt ;)

  SvarSlet
 6. Hjertelig tillykke Elisa! Jeg VIDSTE at du ville få et job. :)
  håber at du vil blive glad for jobbet. :3

  John

  SvarSlet
 7. Skide godt Egon, ups Elisa.

  Tillykke..

  Knus Heidi

  SvarSlet
 8. Også tillykke fra mig! Hvor dejligt for dig trods den turbulente tid for døvelærere. Er lidt nysgerrig - er det på KC?
  Knus Karen

  SvarSlet
 9. Tak for lykønskninger. Det varmer.

  Ja, det er på KC.

  SvarSlet
 10. Tillykke - glæder mig :)

  SvarSlet
 11. Stort tillykke til dig - håber du bliver glad for jobbet :o) det er jo sikkert på :o) Held og lykke med jobbet.

  SvarSlet
 12. HOVS jeg skulle jo trykke på "navn" men jeg trykkede forkert på anonym :o( men det er mig Susanne Christiansen ;o)

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...