mandag, august 17, 2009

Max on Wheels

Her til morgen kom Max op på fars cykel for første gang. Han tog det i stiv arm og syntes bare at det var spændende. Så er han godt kørende til dagplejen. Max og Dagplejeren B har ikke set hinanden i 6 uger, så det bliver nok stor gensynsglæde. Mon B kan se, at Max har udviklet sig i de 6 uger?
Cyklen, barnesæden, cykelhjelme osv. er købt for min fødselsdagspenge, jeg fik fra Max' olde. Jeg fandt ud af at cyklen er en anelse for høj til mig, der lige når over halvanden meter. Så Doug købte en mindre cykel og byttede med mig. Tak for gaven, Inga.

Doug har sin første skoledag i dag og snart tager jeg selv afsted på min første arbejdsdag. Måske på min nye, fine lilla cykel.

Edit: Jeg cyklede i dag, og lad mig sige det sådan, jeg er øm i rumpen på ukendte steder efter at have anvendt hidtil ubrugte og slappe muskler, har svedt mindst to liter og drukket det dobbelte. Jeg går helt sikkert omkuld tidligt i aften. Skal jeg cykle imorgen? Ja da!

7 kommentarer:

 1. GOD billeder af Max og far.

  Hvilket Doug læser til ???

  VH
  Louise

  SvarSlet
 2. GOD billeder af Max og far.

  Hvilket Doug læser til ???

  VH
  Louise

  SvarSlet
 3. Hej Louise.

  Tak :-)

  Doug har HF enkelte fage på VUC.

  SvarSlet
 4. Tillykke med at du også er kommet på hjul. Nåede ikke at se din cykel i dag på Engtoften, men mon ikke du er på hjul igen næste gang?

  SvarSlet
 5. Super Elisa. Cykler selv hverdag, men må indrømme jeg glæder mig til de 13-15 km om dagen når jeg skal i praktik. Cykler uanset vejret, det er en fordel der ikke kører busser helt herude..

  Knus Heidi

  SvarSlet
 6. Hvor ser I fine ud :) Så skoleklar, Palle og dagpleje, Max.

  Pøj pøj med jeres alle sommerstart med det hele.

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...