mandag, august 03, 2009

LG KF700

Nu har jeg sådan en. En smart fætter. Altså en såkaldt Smart Phone med Touch Screen. Skærmen er tre tommer lang, og man kan sagtens se en film der. Men så langt er jeg ikke kommet. Lige nu har jeg fundet ud af det basale, SMS, MMS, Planet3 og så det funky indbygget kamera med hele 5,0 pixel, mere end dobbelt for den gamle trofaste Sony Ericsson jeg havde. Kameraet er rimeligt avanceret, og kan en masse p.., men det skal jeg lige have fundet ud af.
Min er hvid, lidt kvinde er man vel! Heldigvis ikke så dyrt og med et 3 abonnement går det lige.

Doug overvejer kraftigt en Iphone i næste måned. Vi er sandelig fremme teknologisk set. Vi elsker legetøj. Det er de sjældne luksusgoder vi har. Jeg kan sagtens lade være med at gå til en frisør i et halvt år, bare jeg har et elektronisk legetøj.

4 kommentarer:

 1. Tillykke med mobilen.. V har selv begge fået en Iphone i sidste uge, lækkert lækkert med nye telefoner..

  KNus Heidi

  SvarSlet
 2. Skal i så høre musik eller hva?
  Jeg troede det var en musik anlæg i har fået hmhm!!!
  sandelig fremme i skoen er i....

  SvarSlet
 3. Det er godt nok også en MP3-spiller, men det vil jeg jo ikke bruge.

  SvarSlet
 4. Niiiiiice .... Me like ... :)

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...