lørdag, august 01, 2009

Bureaukrati - WTF!

Sååårk! Jeg har lært indgående hvad ordet, "bureaukrati" rummer. Har sendt div. papirer ind til a-kassen, men de siger at der stadig mangler et bestemt dokument før det hele er i orden. Altså, når man har ringet i sidste måned og spurgt om alt er i orden, så er det altså bare at være i orden! Her ringer jeg en måned senere og undrer mig over det manglede beløb (indsæt MEGET tomme nuller) i kontoen, og så siger de, at det alligevel ikke er helt i orden. En misforståelse. En fatsvag rådgiver med dobbeltsyn eller sådan noget. Ej. Det er mig der trækker med gebyrer i banken, når kontoen er i underskud i begyndelsen af måneden. Jeg har en meget sød, og large bankdame, men hendes elastik ender med at knække - snart!

4 kommentarer:

 1. bureaukrati.. suk.
  Det er jeg ked af at høre.. at de har kvajet sig godt og grundtlig.. og det værste ved dette at det ikke går ud over dem men dig og din lille familie.
  Har prøvet noget lignende og jeg var pissesur fordi jeg ingen penge havde til at betale regning.. og pludselig viste det sig at de havde papirene der... som var blevet FORLAGT væk. WTF! en vigtig papir skal man da ikke bare lægge væk!
  Jeg tror det er også sket i din tilfælde. at de har forlagt dine papir i en eller anden rodebunke.
  Jeg håber at de tager sig sammen og giver dig de penge du har ret til! bureaukrati... bah. det er et ord for pisse folk af lovligt.
  krydser fingerne for dig.
  knus
  John

  SvarSlet
 2. Øv gid jeg kunne sige at jeg ikke har prøvet noget ligende, men det har jeg desværre. Håber alting ordner sig for dig, så du ikke skal bruge flere negative kræfter på det. Stay strong!!

  SvarSlet
 3. I wish not acquiesce in on it. I assume warm-hearted post. Especially the title-deed attracted me to study the unscathed story.

  SvarSlet
 4. Brim over I acquiesce in but I dream the list inform should acquire more info then it has.

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...