søndag, juli 12, 2009

Ferieopdatering

I denne uge har vi været i Nordjylland, nærmere betegnet Gudumholm hos en venindes forældre der velvilligt åbnede deres hjem for 3 fremmede. Max charmerende sig ind hos dem og for deres skyld måtte han godt kalde dem bedsteforældre I & J. Det synes vi da kun er sødt. Kan man egentlig få bedsteforældre nok? De kunne til enhver tid hamle op med et sønderjydsk kaffebord. Der var kager i banevis, og lille Max var i kontant sukkerrus. Han har også taget på, mens han var der.

Vi fik også set lidt til Max' onkel og tante, der kunne fremvise deres nye hus i Langholt, et stort hus med en virkelig stor have. Max' kommende fætter får en masse plads at tumle sig på. Det er et dejligt sted. Det indvendige er stadigt ikke færdigt, skal jo males allevegne. Da jeg så stuen, tabte jeg underkæben, hele vores lejlighed kunne lige være der - eller næsten. Men stor var den, uden tvivl. Doug og jeg tør godt sige, at vi er grønne i hovedet af misundsel, men samtidigt så undrer vi dem det dejlige hus. Der blev lovet grillaftener hos dem, så vi glæder os. Det var også dejligt at se tante's voksende mave, for nu kan man se, at hun er gravid. Sidste gang kunne man ikke rigtig se den, da hun er slank af natur.

Normalt ville jeg krydre med en masse billeder af de steder vi har været og af Max, men vores huskamera gik i stykker, vores 1. reservekamera er forsvundet og så har vi en ældgammel Canon, som jeg købte på en auktion for en flad halvtredser. Den er jeg ikke så vild med. Skærmen er på størrelse med et frimærke. Jeg vil have et nyt!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...