fredag, juni 26, 2009

Dødsfald

En konge er død. Æret været hans minde.

Jeg har aldrig været stor Michael Jackson fan, men det ville være løgn at sige, at jeg ikke har danset til mindst et af hans hit hjemme i mit værelse eller udført moonwalk på diskotekerne.

Han var en del af lydtapetet i min barndom, og mange andres. Han forandrede den visuelle musikscene for altid.

I mit stille sind tager jeg afsted med ham til en af mine favoritmelodier, Billie Jean.

3 kommentarer:

 1. Har heller ikke været den store fan af MJ, men har da lyttet til hans musik...

  Men ja æret være hans minde.

  Heidi

  SvarSlet
 2. heller ikke stor fan, men MJ var unægtelig en del af min ungdom. Jeg kunne hele "BAD" sangen udenad og gøs af Thriller videoen. Vi var jo ikke vant til den slags dengang i 80'erne, så MJ var mystisk og spændende med hans seje moonwalk, hans breakdance and senere hans noget aparte liv. Desværre er navnet MJ også forbundet med en del dårlige ting, men af respekt for hans død, holder jeg mig til de gode minder. Hvil i fred og kondollerer til Mj's famile.

  SvarSlet
 3. Jeg hører ikke musik men jeg kan husk Michael Jackson pga hans specille dansetrin hvor han glider runder på gulvet som han er let som et fjer. og også hans bizarre væremåde og opførsel.


  R.I.P Michael Jackson


  /Doug

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...