lørdag, maj 23, 2009

Sindsro

Jeg er ikke buddhitisk eller dyrker meditation til daglig, men jeg synes om idéen med at man tager en lille pause fra det liv du lever i her og nu, og blot lave intet og tænke intet. Et 5 minutters break, hvor jeg bare lukker øjnene og lade tankerne forsvinde og slet ikke at tænke. Det kræver øvelse, for tankerne drøner konstant og kværnede rundt i knolden på mig, for jeg tænker tusinde tanker om alt og intet. Men især når der sker noget som min snarelige eksamen så er der ekstra knald på. Så jeg er ved at lære, at tage tingene med sindsro. Det er noget alel har brug for. Tager du nogensinde en pause fra dig selv?

Maleriet har jeg for i øvrigt lavet med spraymaling, akrylmaling og lidt glimmerværk.

3 kommentarer:

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...