mandag, maj 18, 2009

Ny hjemmeside


I forbindelse med min snarelige eksamen har jeg oprettet en ekstra blog, som hører med i mit eksamensprojekt. Siten er her! Den er lige lavet i dag, så det indeholder kun et enkelt indlæg. Men mange flere vil følge senere her på ugen.

Mit eksamensprojekt handler om graffiti som kunstform og som et medie man kan undervise i via billedkunstfaget.

1 kommentar:

  1. Hej kusine. Har lige kigget din side igennem. Det er et spændende projekt du har gang i. Jeg har altid helt graffiti op i to grupper: kunst og hærværk. Det ærgre mig når nogle har malet grimme navne overpå flot graffiti kunst. Har set en del af det i toget på vej rundt i Europa. Held og lykke med dit projekt!!

    SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...