mandag, maj 04, 2009

NÅR DU BARBERER DIG DERNEDE!

Bortset fra de småting der har gjort min mandag lidt surt (se forrige indlæg), oplevede jeg noget lidt komisk i apoteket i den nærmeste storcenter.

Jeg skulle købe solcreme til Max, sådan noget fransk apotekmærke der koster kasse til børn med sensitiv/eksemhud. Jeg stod i kø, og pludselig var der en der talte til mig ind i mit dårlige øre.
Jeg vendte mig for at fortælle vedkommende at jeg hører ikke så godt og at hun måtte tale tydligere. Det var sådan en ældre langhåret dame med Dronning Margrethe morgenhår og mascara og pink læbestift der var løbet lidt ud i alle kniberynker, hun var demostratrice og ville sælge mig et produkt. Det viste sig til at være et intimt hygeineprodukt, der har fået et godt navn... Intim! Med udråbstegn.
Da hun fandt ud af at jeg ikke "hører så godt" som jeg plejer at sige om min døvhed, så skruede hun volumen op på sin stemme og sagde"HAR DU IKKE PRØVET DET MED AT LUGTE LIDT MÆRKELIGT FORNEDEN NÅR DU MENSTRUERER? ELLER NÅR DU BARBERER DIG DERNEDE, SÅ KLØR DET? ELLER HVIS DU HAR SVAMP? SÅ HAR JEG ET GODT NYT PRDUKT TIL DIG. DET FJERNER PUHA-LUGTEN, KLØEN OG ANDRE TING MAN KAN OPLEVE DERNEDE. DET HEDDER INTIM! PRØV DET! JEG GARANTERER AT DU BLIVER VILD MED DET" Så prakker hun mig noget prøveprodukter. Manden foran mig bed sin tunge og kinder til blods for ikke at sprække af grin over den dame. Han var rød i hovedet og turde ikke se mig i øjnene. Jeg var lidt for chokeret til at blive flov. Kæft. Hun troede at jeg var sinke eller noget.

Altså kvinde! Jeg tror ikke at dem i forretninger ved siden af hørte det hele, kan du skrue lidt mere op, så alle kan høre at jeg lugter puha dernede?

5 kommentarer:

  1. MUAHAHAHAHA..(Klasker sig på klåret af grin)....så blev det din tur til at blive flov i en butik (Husker du min blog om Blockbuster?).

    SvarSlet
  2. Du store Gud!

    Den dame som talte til dig mangler sgu en situationsfornemmelse. Er det typisk hørende folk i generelt, hvis de møder en der hører dårligere end dem?

    Doug

    SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...