onsdag, maj 13, 2009

Det zenistiske oprydningsprojekt

Altanens højre side. Der skal være orden og kasser. Samt planter i den øverste hylde. En kommode med mine maler- og tegnegrej skal stå lige ved hylden.

Altanens venstre side skal bestå af 2 madrasser a 90x200 der er stablet op på hinanden, betrækkes med stof og fyldes ud med masser af puder. En stor lanterne skal stå i hjørnet og så et lille kaffebord. Der skal måske males på væggen.

Doug fandt to små børnestole af træ, som jeg har vasket og slebet. De er klar til at blive malet koboltblå.


Her til sommer skal vi ikke andre steder hen end lige rundt omkring i Danmark, så jeg og Doug er blevet enige om, at vi går i gang med vores store oprydningsprojekt på altanen.
Vi har en lukket altan, som indtil videre er blevet brugt til opbevaring af alverdens ting og sager. Ting og minder fra fortiden. Der skal sorteres ud med hård hånd, for det nytter ikke at gemme skrald og knækkede ting, man engang tror vil komme til ære og værdighed igen.

Vores drøm er, at vi får en lille oase på altanen, hvor vi kan slænge os på madrasser og puder på gulvet og spise snacks mens vi soler os. Max får en stykke plads at tumle på, og der er styr på mors male- og tegnegrej, som jeg efterhånden har tilraget mig en bunke af. På den anden side af altanen står vores potteplanter på en hylderække udenfor små pillefingres rækkevidde, og udsender noget CO2. De ting vi vil gemme, er gemmet i ordentlige plastkasser stablet sammen. Så der er zen og balance i tingene.

Skulle I sidde inde med et overskud af linoleum på ca 1½ x 8 meter, så er vi den lykkelige aftager. For gulvet består af græsgrønt noget der giver stød og suger snavs til sig.

Akke ja, mange drømme... Men mange bække små, gør tilsidst en stor å!

3 kommentarer:

  1. Det skal nok blive rigtig flot til sidst, med lidt arbejde og så har I jo en masse dejlig sol den vej.

    SvarSlet
  2. Jeg er også i gang gentage indretningsprojektet igene efter dårlig periode. Nu jeg mangler males en omgang mere indvendig i skabet.. Skal færdig her weekend

    SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...