lørdag, april 11, 2009

Undtagelsestilstanden

"Are you talking to me?" mens Max har nydt sin påskeferie, har mor og far været og stadig er syge med feber, løbende næser og host over hele linien. Det er ikke blevet lavet noget som helst herhjemme. Så lejligheden kan passende beskrives som Beirut anno 1991.

Max er i en bamsefase for tiden, og han aer. plejer og nusser dem, mens han snakker til dem.

Der blev også leget på et højt plastikdims med snurrede hjul og blinkede lys og larm. Han elsker at sætte frøen ovenpå, trykke for speed og så se den flyve afsted alle vegne.

Max har en lille plads i bogreolen, som han mener er hans. Han tømmer det for mors blade og indretter et hjem til sine bamser.Nu da det er påske, og vi har en masse tid om morgen, så er Max ved at lære at spise hele morgenmad op selv med ske. Det tager en krig, og han er nok mere snavset end mæt bagefter. Men lære det skal han. Mor giver en hjælpende hånd indimellem, for det er svært at skovle yoghurt op med bagsiden af skeen.

2 kommentarer:

  1. Åhhh hvor er han sød med sine bamser...
    Aner jeg en fremtidig dyrepasser i ham?

    SvarSlet
  2. Tak for smilene. Jeg har også nogle bamser hvis I skulle stå og mangle..hehe..mon ikke han kan bruge Duplo legoklodserne, når dine forældre kommer med dem?

    SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...