søndag, april 05, 2009

Not my colour...

I modsætning til min mor (der havde fødselsdag her forleden - i torsdags) har jeg altid afskyet, at påsken rammer min fødselsdag ca. hver andet år, for jeg som påskefødselaren får PÅSKEting i gaver. Altså 1 kilo billig vekaochokoladekanin i "guld"papir er ikke en gave, men slik. I årevis hadede jeg gul af et godt hjerte, fordi den farve altid bliver forbundet til min fødselsdag. I dag elsker jeg farven - i små doser.

Jeg foretrækker en ordentlig gave. Jeg sætter selv den ære i, at min familie og mine venner får fødselsdagsgaver pakket ind i de rigtige papir og ikke er sæsonbestemt. Min bror er et decemberbarn, men jeg har aldrig givet ham nisser, hjemmestrikket halstørklæder/sweater med julemotiver eller ligende gøgl pakket ind i julemandspapir. Det kan han helt passende få juleaften. Længere er det ikke.

Men det betyder ikke, at jeg hader påske. Bestemt ikke. Jeg hygger og nuser om højtiderne. Og er længe om at tage pynt ned. Her i påsken skal jeg ikke lave så meget andet end at holde lidt seng (hoster stadig, desværre), læse lidt, lege med Max og fejre min fødselsdag. Svigermekanikken fra Fyn kommer på onsdag, og de har Bella med, så det bliver sjovt at se Max lege med Bella - hvis han tør!

6 kommentarer:

 1. Såså i din alder ville jeg heller ikke ha påsketing, men nu gør det mig ikke så meget.
  Plejer at se på jeres barndoms billeder og finde ud af om vi fejrer din eller Klaus ved at se om det er gul eller rød dug servietter..hehe..

  SvarSlet
 2. Så kan jeg hilse og sige, at du ikke får noget med gult eller påsketing. ;)

  SvarSlet
 3. Har sendt dig sms..
  men hjertelig tillykke med fødselsdagen gamle tøs. hehe. ;)

  John.

  SvarSlet
 4. Må med skam indrømme at jeg har giver gule gaver til én der har fødselsdag tæt på påske..fyyyh!! Mht til sæson bestemt gavepapir osv er jeg HELT enig. Har en søn der fylder 21 November og som I ved starter julen tidligere og tidligere for hver år, så den er altid godt igang i julehalløjet i november, så jeg må ofte bede/tigge/befale ekspidenten i butikkerne om at finde andet en julegavepapir at pakke ind i. Og Mickey er stadig kun et barn så han er endnu forskånet for juleting i fødselsdagsgave.

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...