onsdag, april 08, 2009

Forkælelsen, dit navn er Klejs

Ih, i dag blev jeg forkælet med morgenmad, en stk. smilende babydreng og ditto kæreste, samt gode gaver. Fik dejligt selskab på besøg, god mad og flere gode gaver. Der blev kastet penge i hovedet på mig alle steder fra, så det er nok til en cykel, en cykelhjelm og endda måske en cykelstol til Max.

Nu kan foråret godt komme an - her kommer jeg cyklende! Forkælelsen, giv gerne Doug lidt glæde i aften, lad Barca vinde stort over Bayern München. Så kan vi begge gå glad i seng senere i aften.

2 kommentarer:

  1. Tillykketillykke!! Godt du fik en skøn dag :-)

    SvarSlet
  2. Lyder som en helt igennem glad dag i dag. Sender lidt mere glæde fra KBH men få mig ikke til at se fodbold, jeg falder højst i søvn. Hehe

    SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...