tirsdag, april 21, 2009

Finans To Go

Man bliver virkelig lettet over, at man bor til leje og ikke har en bil i disse finanskrisetider. Ikke nok med at huspriser styrtdykker, men så er der også svært at få job, og skal man betale store regninger for hus, bil osv. Tvangsauktioner er svimle høje, og der er flere og flere bligløse børnefamilier der må bo i små lejelejligheder langt væk fra børneens skoler og daginst. eller hos familier der måske ikke har så meget plads. Mange lever fra hånden til munden selv om de er hus/bilejere.

Når jeg til maj/juni bliver færdiguddannet, kommer vi nok også til at sidde stramt i det, for jeg skal have overstået karantænen fra lærerforeningen, for at komme over på A-kasse og fagforeningen og så til at søge kontanthjælp, medmindre jeg finder et arbejde. Men ellers har vi ikke store regninger at spekulere i. Men en rejse sydpå er vist udelukket for sommeren. Jeg beder om virkeligt godt vejr i DK hele sommeren, tak.

3 kommentarer:

 1. Ja jeg har selv tænkt den samme tanke: Godt jeg ikke har hus og bil- for jeg mærker slet ikke noget til finanskrisen, kun hvis andre kommer og fortæller mig om deres nød, så synes jeg det er hårdt for dem. Mht sommeren så har det bare at blive godt vejr, for Klejs Næss-Schmidt familien skal også spare pga flytningen så det skal blive have-vejr her i sommer.

  SvarSlet
 2. Jeg er også glad for at jeg bor til leje lige nu. Har en veninde som sidder fast i ejerlejl, og hun kan ikke flytte fordi hendes lejl. har tabt næsten ½ mio. kr i værdi. Hun mærker virkeligt finanskrisen mht til boligmarkedet.

  Jeg tænker bare, at jeg er lidt glad for at jeg endte i en andelslejlighed da jeg skulle flytte sidste år. Meeen tog/bus priserne stiger til trods for finanskrisen. Den del må gerne blive billigere for mit vedkommende.

  SvarSlet
 3. Amen!
  krydser bare fingerne at det vil gå ok altsammen. :)
  John

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...