tirsdag, april 28, 2009

En bestemt herre


Jeg og Max hyggede os på sengen med alle hans bamser og hans ene dukke, Babi. Vi puttede dem i en kasse og ud af kassen igen, og atter en gang til. Jeg spurgte Max hvem der skulle have noget at spise, han kikkede rundt på sine bamser og Babi. Han valgte Babi og gav mig ham. Jeg lod som om jeg gav Babi noget usynlig mad med en usynlig ske, men Max rystede på hovedet og råbte højt "NAAAI!" og sagde så følgende på babytegn "Dukke spise dig" mens han pegede på mit ene bryst. Så jeg lod som om jeg gav dukken bryst og han råbte igen "NAAAI!". Tog dukken og lagde den i kasse, pegede på den og sagde med babytegn "Babi sove" og pegede på mit bryst mens han smilede som katten der skal til at spise en skål fløde. Jo jo, min baby fik skam sin aftenbabs. Men han er altså kun halvandet år og vi kommunikerer sammen, det er ikke længere en monolog fra min side, men en dialog. Min store dreng.

2 kommentarer:

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...