mandag, marts 16, 2009

Små glimt fra weekenden

Max i sin lørdag formiddagsskraber. En time på øjet, så var han superduper igen. Ellers ret svært at tage søde sovebilleder af ham fordi a) Max har en ualmindelig god hørelse b) Kameraet larmer omtrent lige så meget som en godsvogn og c) når mor her siger iih, nææ og åhhh over den søde sovende dreng.
Max' bedste ven for tiden, som han altid slæber rundt på. En lille lysebrun bjørn, der hedder bror 1 (har bror 2 i reserve)

Max ved et af legeområder for børn i Storcenter Nord. Han skulle lige tjekke omgivelser ud og vise bror 1 det hele.

"Må jeg være med?" synes han at tænke. Han er meget glad for andre børn, især store børn på gåben synes han er vildt fedt. Men motiverer det ham til at gå selv? Ikke det mindste!

Som blommen i et æg. Gavtyven på spil. Han har humor, den knægt. Når mor nærmere sig, fiser han som et gulvlyn ind i andre huler, så man ikke lige kan fange ham. Så venter han til man er tæt på igen, så fiser han væk.

Max med bror 1.

Max og jeg leger med kameraet. Han er overbevist om at han mester det hele. Jeg har grundigt forklaret ham hvor man skal trykke. Han ligner en guldlok der. Hans eksem er i bedring, ligner ikke længere en der har været i kontakt med et rivejern.

Første foto taget af Max. Han trykkede bare på en hel masse i "funktioner" og så fik han taget det syrede, røde billede.


Det er så billedet i normaltilstand, som Max selv trykkede sig frem til. (Et rent held, for jeg tror næppe at jeg har et fotogeni in spe i ham) Det er dukken til højre, den hedder Babi, og så Max venstre fod med hans brune hjemmesko til venstre, og det er mig der flasher ben og hånden.

10 kommentarer:

 1. Åhh hvor er han sød.
  Jeg tyvstjæler etbilled i min samling.
  Smart med det her picasa program..hihi..

  SvarSlet
 2. :-) Ja, han er sød, ham Max. Hvilket billede har du tyvestjålet? Nysgerrig!

  SvarSlet
 3. To nu ..
  Den med max med bror 1
  og nu den hvor, han tar sig en skraber på sofaen..er det slemt??

  SvarSlet
 4. Sød lille fyr.. og han ligner mere Klaus end Palle. O.o
  og kan godt se at han har fået mere hår.
  tak for at dele det med os.

  SvarSlet
 5. Pokkers.. glemte at sige det var mig der postede der. hehe.

  MvH John.

  SvarSlet
 6. Awwww elsker billede hvor han tager sig en bette lur.

  Hvor er han stor nu ..

  kæmpe kram fra mig i KBH

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...