mandag, marts 09, 2009

På fynsk!

Så fik vi fejret Doug's 27 års fødselsdag. På fynsk.

27 lys i en othello lagkage, de gennemhullede kagen og røgen var massiv, men fødselsdagslys skulle på. De må altså til at købe en større kage, når Palle først for alvor fylder rundt.

Om lørdagen var Max i bedsteforældrenes kyndige hænder, mens vi turede Odense rundt. Naturligvis hilste vi på det berømte bysbarn.

Hr. Andersen fil lige et kys med på vejen, som tak for alle de historier der har beriget min barndom med, og millionervis af andres.

Vi var på Brandts for at se årets pressefotos, og det var rigtigt godt og tankevækkende. Så snuppede vi lige en biftur og så "Slumdog Millionaire" og den var fantastisk. Der blev også købt masser af billige dvder for en slik. Nok til mange bio-aftener på sofaen. Dagen blev afsluttet med noget der er en herremiddag værdig. En kæææmpe steak med en bagt kartoffel til og masser af smør. Rig på proteiner og fedt. Det mættede i det grad!

Min søde, elskede, just 27 år. Et godt billede!

Et af mig skal I da heller ikke snydes for, selv om Doug kan være en spasser bag kameraet indenimellem. Men det er da anstædigt, omend lidt sløret.

Jow, jow. Max var med på fyn. De gamle (de rigtig, rigtig gamle... Ikke os, hans forældre, men hans forælders forældre) passede ham og han var et englebarn hele dagen, sagde de. Det tror vi på. Et billede af knøjten skal I da ikke snydes for. Han er det gladeste barn jeg kender og smiler ofte og altid over hele 5-øret. Snip snap snude, som Andersen sa'e, så er den historie ude!

5 kommentarer:

 1. Tillykke til Palle :-)

  Max er simpelthen for herlig, glæder mig til vi flytter til Århus omegn om 1 års tid, så skal fruen her da lige lege lidt med Max :-)

  Kram
  Tine

  SvarSlet
 2. Tillykke igen til Palle.
  Bare det var mig der var så purung igen. 27!!Han er jo et rent barn. Og en dejlig dag i Odense er bestemt ikke at kimse af.
  Har selv været inde og hilse på Hr. Andersen for nogle år siden.
  Kys til Maxi-musen.

  SvarSlet
 3. Tillykke med fødselsdagen Palle,


  Kors sikke et smil Max har der ... Bliver helt i stjernegodthumør (ja i et ord) ... hehe ...

  Kram helt til Århus til jer
  alle 3.

  SvarSlet
 4. gode billeder og karam fra mormor

  SvarSlet
 5. Herlige billeder.....! :D

  Bestemt en god ide at få jer en god tur i Odense, med god mad og biograf-tur. Savner at gå i biografen.

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...