lørdag, marts 07, 2009

Barberet kyllingfilet

Jeg færdes i et forum for mødre på nettet, og der er der et sted hvor man kan "smalltalke". I dag var det et indlæg, hvor en spurgte om hvor meget man fjernede af hår på kroppen. Og jeg må sige at 98 % af kvinderne derinde barberer benene og armhuler (hvilket jeg også sådan set gør) men dernede i "urskoven" er alt enten barberet eller vokset væk. Fordi man føler sig renere og det ser pænere ud. 75 % af dem siger at deres kæreste/mand helst vil have det.

WTF! Disse mænd burde kysse deres kæresters/koners fødder at de overhovedet gad dem og at føde deres børn. Skal ret være ret, så skal disse mænd til at barbere deres løg. Helt gammeltestamensk, øje for øje, mis for løg?!

Jeg blev dårlig, for det første så tjener kønshårene altså et formål fysologisk set og for den anden, det er helt klart at en skaldet mis er kulturelt betinget af alt det porno man ser i øjnehøjde i hverdagen. Synes selv heller ikke at det er lækkert at have en ryatæppe forneden, men så kan man trimme det ned og ikke barbere det så tæt at det ligner en rå kyllingfilet.

Jeg nægter at ligne en 10 årig forneden, når jeg er udstyret som en voksen kvinde foroven!

Ja, beklager at mit indlæg hverken er familievenlig eller kønsløst. Håber ikke at du har fået kaffe galt i halsen.

2 kommentarer:

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...