tirsdag, februar 10, 2009

Jeg er blevet udfordret!


Jeg er blevet udfordret af Fru Lind.
1. Gå ind på mine billeder/mapper.
2. Vælg den 6. mappe.
3. Find det 6. billede.
4. Sæt billedet ind på bloggen og skriv lidt om det
5.Send utfordringen videre til 5 venner.
Billedet forstiller min lillebror, der var på besøg hos os ca. kort tid efter vi flyttede ind på Frydenlund. Han hjalp med at samle, hamre og banke ting op i lejligheden. Jeg var ca. 2 måneder henne, og var en forsigtigper med at flytte tingene rundt.
Min bror er en stille, rolig og fornuftig fyr, der selv er far til den snart 4 årig Romeo, som han har hveranden uge. Den ordning fungerer godt mellem ham og Romeos mor.
Min bror er glad for en god fest eller to, og han er en menneskeven. Elsker at snakke med folk, og har den største tålmodighed med folk, der har lidt svært ved at kommunikere flydende. Mon ikke, det er en øvelse han mestrer i fra barndommen?
Han er sjovt nok, den af os der er mest forfængelig. Han har altid pænt tøj på og udseendet er velplejet. Han har flere tatoveringer end I lige kan se på billedet. Blandt andet en nøgen kvinde, flere af de lange tatoveringer, som I kan se på øverste arm. Hele hans højre arm er dækket. På det andet arm har han fået tatoveret Romeos navn og fødselsdag. Så glemmer han det så aldrig.
Jeg tror ikke, at han lige stopper med at få tatoveringer. Det er ligesom blevet en del af ham. At han er tatoveret og skaldet. Ser måske barsk ud, men skinnet bedrager.
Jeg udfordrer Hybel, Mette, Liselotte, Christina og Louise

12 kommentarer:

 1. Tak for udfordringen! Det er en rigtig en god... Jeg maa desvaerre vente med min, naar jeg er hjemme igen. Har nemlig ingen mapper og billeder her:)

  Knus til jer alle 3 fra mig her i Brasilien.

  SvarSlet
 2. Åhhh tak for den... det er altså verdens allermest gudsjammerlige fotoalbum jeg ligger inde med - fordi jeg har en spritny computer. Hmm, må jeg vente til den gamle er repareret, så kan jeg love saftigere sager :-)

  SvarSlet
 3. Ja. Klaus.. han er da en meget venlig fyr at kende. har hjertet på den rette sted ligesom sin søster. :)

  John

  SvarSlet
 4. Ja. Klaus.. han er da en meget venlig fyr at kende. har hjertet på den rette sted ligesom sin søster. :)

  John

  SvarSlet
 5. Ja. Klaus.. han er da en meget venlig fyr at kende. har hjertet på den rette sted ligesom sin søster. :)

  John

  SvarSlet
 6. Der er sandeligt sket noget siden den lille tudende snothvalp med smækbukser irriterede os mens vi legede med Barbiedukker.
  Tak fordi jeg nu ved lidt mere om hvem Klaus endelig er som person. Det er tydeligt at du holder rigtig meget af din søde lillebror.

  SvarSlet
 7. Jeg takker for udfordingen, som jeg straks vil følge op på...

  Og forresten... sikke nogle skønne billeder både i dette indlæg og af fnugfangeren...

  SvarSlet
 8. Ja han er da sød ham der din lille bror hehe!!!helt enig :-)..prøvede selv at finde nr 6 mappe med 6 billed og tænk så dukkede et billed op af vores gode ven som lige er død..det synes jeg var lidt mærkeligt vedmodig..
  mor

  SvarSlet
 9. Mor: Akke ja. Det billede vil jeg gerne se engang. Du burde få dig en blog... :-)

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...