mandag, januar 12, 2009

Tycho Brae dag

Det er bare ikke min dag. For det første er det mandag, vejret er det mest triste jeg har set i det nye år. Jeg bestod ikke, og må gå om, om 4-5 måneder. Jeg slog min højre lilletå noget så eftertrykkeligt, at den nu er purpurrød og hævet ad h... til. To nuancer mørkere, så skal den amputeres ;-)

Det er altså en ommer, den mandag!

6 kommentarer:

 1. Håber at du får en bedre i dag i morgen, men ja den mandag er vist en ommer for dig.

  vi havde godt, men et blæsende vejr her på øen. Stod op til den smukkeste solopgang i meget lang tid. Det var den eneste tidspunkt i løbet af den dag, der var sted. Resten af dagen forsvandt i stress og arbejde. ØV... Du ved, det blev en af de her 12 timers arbejdes dage. NU.... er jeg SÅ done, og på vej i seng.

  Kys til Supermax.

  SvarSlet
 2. ØV - sådan en af de dage vil vi bare glemme!

  SvarSlet
 3. ØV!!! Møg dag! :O(

  SvarSlet
 4. Pis. jeg håber at du har det bedre.
  John

  SvarSlet
 5. Kram og tanker til dig
  Tine

  SvarSlet
 6. Ja øv, træls dag. Knus fra mig

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...