fredag, januar 02, 2009

Frosset snot og ishænder - samt en fredelig demonstration

Hvis man ikke lige ved det, så bomber og beskyder henholdsvis israliter og HAMAS tilhængere hinanden i stor stil i disse dage og der mente palæstinester at det ikke skal gå ud over de civile. Der blev demonstreret foran Rådhuset. Ganske fredeligt. Til jeres info, så er der en overvægt af palæstineske flygtninge, indvandrer eller for at være politisk korrekt, etniske palæstineske danskere i Århus end andre steder.Dagen er gået med at nyde det gode vejr, solen der skinner, efter at have været borte fra Østjylland i over en uge. Det brugte mange mennesker som undskyldning for at tage ind til centrummet for at bytte julegaver og starte på udsalgsræset. Det var virkeligt MANGE mennesker, Trods solen var luften iskoldt. Snotten fik lov til at fryse fast og hænderne var iskolde trods varme luffer. Max nød vejret, trods frossent snot og iskolde hænder.

5 kommentarer:

 1. Ja hold da op hvor var det svært at komme hjem. Bussen var 25 min forsinket pga folk og fæ..måske var det jer der forsinket den..
  Så godt demostrationen men ikke jer og ej heller ikke Max???
  Ja hold da op hvor er det koldt.
  Brr!!!

  SvarSlet
 2. Ja. jeg forstår dem godt at de vil demonstrere for denne sag.. krig er noget skidt og skulle helst ikke gå ud over civil. der er jeg enig. men respekt for dem at stå i den kulde.. så koldt at man kunne fryse isterninger uden fryseren. hehe

  Max ser ud til at nyde dette. sød knægt.

  John

  SvarSlet
 3. where you come from!

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...