torsdag, januar 29, 2009

De røde sko

Ih men altså... Mor her skal til at dyrke noget motion. Noget sjov motion (Fy! beskidte tanker!) Det er så amerikansk line dance. Fik indkøbt noget robust dansesko med lidt hæl, men altså den er altså bare en anelse skinnede rødt! Men en anden blogger skrev om motivationfaktorer for at gå til noget motion skråtegn sport. De røde sko er så en af mine motivationsfaktorer. Hvornår flasher man ellers røde sko blandt farveforskrækket danskere? Til dans, selvfølgelig! Eneste sted man må se sjovt ud og klæde sig farverigt.

Overvejer så nye løbesko, dem jeg har nu, er bogstaveligt talt ved at falde fra hinanden, den har også tjent mig vel, travet mange, mange mil bag barnevognen. De nye løbesko skal så bruges til at... Ja, løbe med. Jeg har store ambitioner om at løbe 5 km, når vi nærmere os årets slutning, uden at falde død om vel at mærke. Men ved godt, at jeg skal starte MEEEEGGGGEEEET forsigtigt op og følge et program. Jeg håber at jeg holder ved. Hep på mig, jer 7 læsere af min blog.

9 kommentarer:

 1. Hep Hep...
  Snart kan vi danse line dance sammen hehe...har dog ikke røde sko..

  SvarSlet
 2. Hepper alt hvad jeg kan!!

  SvarSlet
 3. Hepper og hepper herfra!!

  Find evt en løb-ven? Det giver måske mere motivation..

  SvarSlet
 4. Du har en fast supporter i mig, jeg hepper og kigger på løbe sko også, den skov ved siden mig, skal voldløbes også...

  Men 5 km ved årets slutning lyder ikke ringe..

  SvarSlet
 5. De sko skal flashes!! ;O)

  Og jeg vil også ud at løbe... Men bh'erne er sgu dyrere end løbetøjet, ikk videre motiverende... Men omvendt hjælper det sgu ikke, at jeg får hjernerystelse for hvert skridt jeg løber... ;O)

  knus

  SvarSlet
 6. Maria og KLejs,

  det er da lige før vi skal danne qvinders løbeklub for mødre og singler. *griner*

  SvarSlet
 7. Go for it girl! bare nyd det så længe du kan.

  John

  SvarSlet
 8. Ingen løbeklub til mig her. Jeg skal danse mine fødder til blods igen til marts.

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...