tirsdag, december 09, 2008

Er du fatsvag, mor?


Sygdomme præger det klejsmadsenske hjem. Max hænger med næbbet over en ondartet mavevirus, der får ham til at kaste op, så snart han får noget indbords. Hans trang til vand er utroligt højt, og han får flittigt brugt babytegnet for vand i de sidste par dage. Det har være anledning til lidt moro fra min side, men synd for knægten at moren er fatsvag.


Kl. 1.50 i nat vågnede han (han sover mellem Doug og mig, når han er syg), satte sig op, så jeg tændte lyset for at tjekke efter om han har kastet op. Det havde han heldigvis ikke, jeg tilbød bryst flere gange, men han pev bare lidt og "vinkede" ved at åbne og lukke hånden. Jeg vinkede tilbage. Det gør han så igen mindst 7-8 gange og jeg vinkede bare tilbage. Til sidst kastede han sig over mig for med pegefingeren pege på mit tomme vandglas på natbordet, hylende og bagefter vinkede han.


Pointen gik op mig langt om længe. Han ville have vand! Det var tegnet for vand. Det fik han, fyldte hans drikkedunk op og han drak som en tørstig hund. Derefter lagde han sig til at sove omgående. Stakkels dreng, sikken fatsvag mor du har. Men jeg undskylder det med det sene tidspunkt.

15 kommentarer:

  1. Åhh stakkles dreng. Håber at han snart bliver frisk og igen kan lappe mad til sig.

    God bedering herfra.

    SvarSlet
  2. Igen kommentar!

    Ej,.hehe.. selvfølgelig har jeg en kommentar: Dejlig sej unge der nok skal gøre opmærksom på sine behov.

    SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...