lørdag, november 08, 2008

Weekendnyheder fra Frydenlund


Øv... Max blev vaccineret igår og nu har han over 38 grader i feber. Så der bliver ingen fornøjelsestur til Fredericia i denne omgang. Det er Hildrumcuppen, og jeg havde glædet mig at hilse på nye og gamle venner dernede. Men det må jeg have til gode en anden gang. Men heller en rask dreng imorgen end en dreng der piver hele dagen.


En anden blogger har nævnt at fotografer tager så mange billeder som muligt, for derefter at sortere de dårligste fra. Man skal helst sortere hele 98% og det synes jeg er pænt meget. Men jeg må jo give hende ret, billederne fylder meget i harddisken. Jeg har hundredevis, endda tusindevis af billeder med Max der stort set viser de samme ansigtudtryk og ofte flere serier i samme tøj. Så i dag sorterede jeg hårdt i billederne. Nej, det blev ikke 98%, men jeg vil vove påstanden og sige at jeg sorterede 40% fra, de fleste fejlskud, overeksponeret og røde øjne. Det er sørme godt gået for mig. Nu er der mere luft og orden i billederne. Men ja, man skal træne sine øjne op til at se, hvad der er gode billeder.


Doug er i Hinnerup for at være på dommerkursus, og han er først hjemme rimeligt sent på aften, og han skal til eksamen i det imorgen. Så er han... Trada! Fodbolddommer! Det er sgu da flot. Jeg kikkede i teoribogen (eller bøger, for der var to af dem) og jeg vil never ever kunne huske alt det. Bare indirekte frispark alene skal man huske mindst 10 grunde til hvad en dommer skal se efter. Så hatten af for at Doug følger sin fodboldpassion. Jeg synes, at det er fantastisk at han er så dekideret til fodbold, opretter et elektronisk fodboldmagasin for Barca fans, selv finansere siden, skaffe folk til at skrive ind, finde på emner der vil interessere fans, skrive artikler, interviewe folk, laver reklame, samler på Barca billeder på nettet og han har et helt arkiv med billederne, der nu er forsvundet fra nettet. Han får værtshuse til at vise spanske kampe, uhyreligt svært, da Århus' fodboldgale borgerne er opvokset med lørdagssporten, dvs. engelsk fodbold i stor stil. Han er med til at genoprette fanklub for FC Barcelona, og nu tager han dette kursus. Man kan sige at fodbold er hans liv, men jeg har på ingne måde følt mig irriteret over alt det fodbold, fodbold og fodbold. Han lader det ikke dominere vores samliv, og svarer gerne når jeg stiller blondine spørgsmål om fodbold. Ja, sågu er jeg stolt af ham. Hvem vil ikke være det?


Min dejlige svigermor fyldte år igår, hun er nu blevet.... 29 år og dermed yngre end sin svigerdatter ;-) Tillykke med det. Hun er sygeplejersken på Svendborg Sygehus, og det er et arbejde hun er meget glad for, trods alt det nedskæring og stress der medfører. Jeg er sikker på, at hun er god til sit job. Hun er også uddannet lærer og en kunsterisk sjæl. Hun maler billeder og arbejder med sten. Og det er flotte værker hun laver. Hun er også god til at fotografere, og vi er heldige at få lov til at få nogle billeder fra hende, oftest af Max eller familien sammen, som vi synes er gode.


Det var alt for denne gang.


7 kommentarer:

 1. Tillykke med svigermor.

  Jjeg må sige at beundre dig for at kunne rydde op i hardisken for billederne. Jeg ryddede også op. Men begik vist en forbrydelse ved at lade de mindre dårlige flytte over til en anden mappe. :-D Der skal ændres vaner her hjemme hos mig :-)

  SvarSlet
 2. Ehm en svigermor der er yngre end svigerdatter :D Sikke en fryd når hun læser dette men tillykke til svigermoderen.

  Og god bedering til Max, håber han snart bliver frisk.

  Og tillykke til den kommende fodbold dommer.

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...