tirsdag, november 04, 2008

Supertirsdag


Jeg hilser Barack Obama velkommen som den frie verdens leder. Ganske vist er det nu amerikanerer går vil valgurner/stemmebokse/håndsoprækninger (jo, det gør de nogle steder, så det på 60 Minutes) og først imorgen sent på aften, vil man kunne sige, hvem den nye præsident er.


Men jeg føler det langt nede i min venstre storetå, at det bliver Obama. Velkommen Obama. Landet er på røven økonomisk, socialt og medmenneskeligt set. Du skal redde et land ud af en dyb finansiel krise, værre end depressionen i 1930erne. Du skal opbygge et land, der ikke længere tror på regeringen og med en konservativttænkende kongress, der sikkert vil modsætte sig hver eneste lovforslag du kommer med. Men lov, at du kæmper det bedste du har lært. Landet har hårdt brug for forandringer, som du prædikerer om. Du er udset dig til at blive frelseren. Den nye American Adam.


Jeg har tiltro til, at du holder hvad du lover og har lovet os. Man skulle ikke tro, at en mand langt borte i et land, hvor en hel verdenshav skiller mellem os og dem, ville påvirke mig i lille Danmark. Men det gør det. Du er ansvarlig for, at jeg, min forlovede og min lille søn får en god velfærdsfremtid med mad på bordet og et hus at bo i. Alt hvad I gør derovre, påvirker os i de gamle lande.


En stemme på dig, er ligeledes en stemme på den nye tid for den danske regering. Venstres trone vakler, og ved næste valg, stemmer folk for forandringen. Ligesom amerikanerne gør.

3 kommentarer:

  1. Uuuuha..jeg er MEGET spændt på udfaldet..har fulgt ivrigt med i debatten og diverse dagblade samt alle kanaler der har berørt emnet. Det er ingen hemmelighed at jeg håber Obama løber af med sejren, for som jeg siger til dem der gider lytte: Vi er trætte af krigsglade konservative gamle mænd, right? Du har ret Elisa, det er noget af et arbejde der venter på Obama, hvis han vinder...eller skal vi sige NÅR han vinder?

    SvarSlet
  2. Malene. Du har ret i, Bush er en krigslidelser og bruge rigtigt masse flere hundrende tusind millarder dallors til hans krigslidelser. Og han er ligeglad med en masse problemerne i hans hjemland fx. sundvæsen, hjemløs, fattig meget mere.

    knuz

    Louise

    SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...