mandag, november 10, 2008

Så er det i huset

Så er Doug cerfikeret fodbolddommer fra DBU. Skulle hilse og sige, at det ikke bare er så let og på højde med teoriprøven til bil. Man skal bestå med over 60% af korrekte besvarelser og svare rigtigt på alle fem hovedområder. Han har fået licens, notathædtet, en ostemad, en rødbede og en meget skrigende fløjte. Han mangler lige bare et dommeroutfit, så er han godt kørende til det nye års kampe. Man starter helt fra bunden og det er hos miniputterne. Så ser vi hvor han ender engang. Men ja, vi er alle stolte herhjemme. Også mutteren her. Tillykke min skat!

4 kommentarer:

 1. Stort tillykke til Palle.. Glæder mig til at se dig i aktion en dag.
  KNus Heidi

  SvarSlet
 2. Tillykke, til Palle og også til Elisa ;O)

  SvarSlet
 3. Kæmpe tillykke til Palle, jeg synes faktisk det er sejt gået. Nu ved jeg hvem jeg skal spørge, hvis der noget jeg virkeligt ikke forstår, med de her dommere. Men jeg lærte jo lidt hos jer forrige weekend. :.)

  SvarSlet
 4. STORT TILLYKKE, PALLE.
  Det er flot klaret, og nu kan du endelig dyrke din passion :)

  Glæder mig til at følge med dit arbejde som dommer.

  Kram Christina

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...