lørdag, november 01, 2008

Max' 1. tand og fødselsdag


Hej venner! Min mor sir at jeg skal skrive en hilsen til alle jer der kom i dav og sige tak, så her er det TAK! Igår fik jeg min første tand, højre hjørnetand i overmunden. I kan måske se den, hvis I finder en lup frem. Jeg har fået mange gaver, stort set kun tøj. Men heldigvis fik jeg helikoptere, ja hele 3 af dem. Ellers er jeg godt klædt til foråret. Jeg fik sweaters, bukser osv. der lige dækker min stil, som mælkedreng, rockstjerne, bamseelsker og Cars fan i et. Tusind tak for det!14 kommentarer:

 1. Mormors skarpe blink kan godt se den flotte tand..
  Sikke fornuftige venner dine forældre har.
  Det er jo mere end os bedste forældre der kommer med legetøj..hihi...
  mormor

  SvarSlet
 2. Tillykke med tøjet og tanden. Nu kan du rigtig bide mor med din skarpe hjørnetand. Nu mangler du kun den i i venstre side..hahaaaa!!
  Ej, husk nu at være ligeså sød som du plejer.

  SvarSlet
 3. Kan se at Max hyggede sig! Herligt med mange nyt tøj - og der er stadig en gave, som venter på at Max skal åbne den op. :)

  Christina

  SvarSlet
 4. Tak for en hyggelig dag. Dejligt at se jer igen. Håber Max kan bruge helikopterne.
  Knus os i FA

  SvarSlet
 5. Tak for en super god weekend, Max og jeg blev perlevenner og jeg savnede og stadig savner ham i dag. Øv ingen søde smil og nusseri med næsen.

  I stedet må jeg sende nus via de eletroniske linjer og placere den på hans næse i tankerne.

  Kram Nadia

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...