tirsdag, november 11, 2008

Kemp og Chiklis


Jeg opdagede noget interessant om mig selv igår. Igår fik jeg set Ross Kemps nye doku-serie om bander fra hele verden. Han besøgte MS-13 i El Salvador, for at høre om hvad det egentlig er for en band og hvorfor de er til. Jeg kom i tanke om, at han ret faktisk er mest kendt for at være Grant Mitchell fra Eastenders. En serie jeg så on and off mens jeg boede i Odense. Jeg synes at han var og stadig er lidt småfræk og det er et eller andet over ham.. Hm...


Det samme kunne jeg sige om Michael Chiklis, mest kendt for at være Kommissær Tony Scali i tv-serien fra 90erne, "The Commish". Jeg synes at han var en nuttet fyr med spøjs frisure og en tv-kone med ansigt som en hest. Men da jeg så så ham i "The Fantastic 4", skulle jeg lige bruge tid på at placere hvor jeg havde set ham, og det gik op for mig, at det er da Tony Scali! Men han ser da meget bedre ud. Slank og ungdommelig. Hvad er der så med Ross og Michael? Kan I se sammenhæng mellem de to? Sådan en mand har jeg også herhjemme.

8 kommentarer:

  1. Den eneste umiddelbare sammenhæng jeg kan se her kl 24 om aften, er at de begge er skaldede. Og at de begge er ændre end din udkårene.

    Ellers kan jeg ikke rigtigt komme i tanke om andre samhænge.

    SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...