tirsdag, oktober 07, 2008

Hårde hvidvarer - update med billeder

Først det skinnede, blanke jomfruelige komfur, ganske uberør at menneskehænder, madfedt og diverse ting. Men jeg kan ikke åbne låget! Glemte at spørge de skaldende vvs'er hvordan man åbner låget.
Så det ligeledes lækre, nye køleskab med dobbelt så stor fryser. Uanset hvor meget jeg zoomer ud, kunne jeg ikke fotografere hele køleskabet, så lille er køkkenet!

Jeg kan ikke få armene ned af begejstring. Der kom to unge håndværkere begge skaldende med gedebukkeskæg (selvfølgelig mens jeg havde fedtet hår og en hormonbums på kinden) med et splinternyt komfur med alt tilbehør helt blankt og rent. Samt et KÆMPE køleskab med DOBBELT så meget fryseplads. Ej... Tænk at man kan falde i svime over hårde hvidvarer. I skal nok få billeder at se. Men for f... hvor var det hårdt tiltrængt det sølle, grimme køkken vi har.

Jubi! En god dag til jer alle.

11 kommentarer:

 1. Weee hvor fiiiiint med nye varer i køkkenet...
  Tror du ikke, at du skal åbne låget inde på midten bag den der "låge-åbner" der er?? Såvidt jeg husker, har jeg set et sted, at man åbner der på midten, der sku sidde en knap eller sådan, som man kan trykke på - du ved - børnesikring....

  Kram Tine

  SvarSlet
 2. YEAH, armene op her også. Hvor er det skønt, at få nye hvidvarer og som er helt jeres. Nu slipper i vel for feron smaget i maden.

  Det er bare for skønt med en stor ovn også - noget jeg godt kan savne meget.

  SvarSlet
 3. Nadia: Det var ikke noget i vejen med den gamle ovn, det er ikke freonudslip. Det var bare brændt mad du fik. Den har fungeret upåklageligt, og hvis der virkelig var freonudslip var vi alle tre i lejligheden alvorligt syge hele tiden.

  SvarSlet
 4. Hehe..feonudslip...
  Nå men tillykke elisa..ligner lidt min altså komfuret.
  Bedste råd er at læse manuelen for hvordan det virker høhø!!!
  mor

  SvarSlet
 5. Hej..

  Lækkert, at i fik ordenligt ny hvidvarer i køkken. Du fik lavet en flottet layout på din egen hjemmeside :-) Hvor kan findes der layout til blogsot.com ? Netop jeg har egen hjemmeside hos blogspot.com, og gerne vil lave en nyt layout.

  Knuz

  louise

  SvarSlet
 6. Tillykke med de flotte nye hårde hvidevarer..jeg tror endda vores komfur er magen til og den er vi meget glad for. Der sidder ganske rigtig en slags børnesikring indenunder i midten af håndtaget. Den skal lige skubbesd tilside og holdes inde mens I åbner lågen..i hvertfald hvis den er magen til vores. Flot nyt layout, men lidt for lækkert. Jeg kæmper nok i forvejen med min trang til chokolade, så hvorfor skal du gøre det værre? Det kunne jo ende medat jeg ikke læser din blog mere..hehe ;o)

  SvarSlet
 7. Hej Louise. Det er rimelgit nemt at få nye skabeloner. Du går ind på google og skriver free blogger template, og der vil der være links til hundredetusindevis af gratis skabeloner. Det er bare om at vælge!

  Sig til hvis du skal have hjælp til at få det på hjemmesiden.

  SvarSlet
 8. Hej Elisa.

  Tusind tak for links!

  Knuz

  Louise

  SvarSlet
 9. Hej Elisa igen.

  Desværre jeg har intet erfaringer med html system, kedelig :-(

  Knuz

  Louise

  SvarSlet
 10. Hej Louise.

  Det er ikke svært.

  Vælg et skabelon, kopiere htmls. Gå ind i layout, gå ind i redigere html, fjern alt der står i boksen med markere og slet. Sæt ind det du har kopiereret. Tryk på gem skabelon. Voila!

  Vigtigt at vide, de ting du har labet i sidebar med billeder, blogroll, også kaldet widgets, de forsvinder. Men så må du genskabe dem. Altså lave nye.

  Håber, at det var en hjælp?

  Knuz

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...