søndag, september 21, 2008

Uh... Meget snart.

Max bliver jo snart en tumling, og han fortalte mig hvad han ønskede sig efter at have kikket på nettet med mig (jow jow, han er skam en haj til det der!) Det er også en inspiration til julegave elelr man kunne kombinere det, da nogle af dem er lidt dyre. Ellers er der frit spil, Max skal nok blive glad for alle tingene. Max vil gerne have en af de biler, der er lavet af naturgummi betrækket med velour, og rare at røre ved, og så er den biologisk nedbrydende, hvis nu den en dag havner i naturen. Men den er så lækker at den helt sikkert går i arv til kommende bror/søster og evt. fætre/kusiner (Ja, dette var en hint M og K! ;-) )
Kan godt være at Max stadig sidder magelig på sin flade, og hvis han ligner sin mor venter han gerne et halvt år til og springer kravlestadiet over. Så er det herligt at han kan holde fast i noget og samtidigt skubbe den frem. En klassisk gåvogn som den ville være fed, ellers er alle andre modeller skam fine nok. Bare det har et formål at man kan gå med det.


Max skal naturligvis have en ny juniordyne, for han er snart ikke længere en baby, men en tumling. Denne herlige helårs juniordyne med pude er allergifri og økotex mærket, ingen kunstige varer i nærheden af hans sarte næse. Kan bla. købes her!En par vinterovertræksnoget der hedder STONZ i str. medium, som kan købes her! Sejlbådet ville være coolt eller er det med zebra-striber for vilde.

12 kommentarer:

 1. Det må jeg nok sige...sikke nogen ting han ønsker sig.
  Her-virker bare ikke for mig??
  Hilsen mormor

  SvarSlet
 2. Her er en lille hjælp til Lissi.... Lins som min dejlige forlovede har nævnt her på hendes indlæg som ikke virke er:


  http://millaogsmusen.dk/

  http://www.shop.sengbad.dk/

  http://gladeunger.dk/butik/catalog/product_info.php/products_id/963&rls=com.microsoft:*

  http://gladeunger.dk/butik/catalog/product_info.php/products_id/1472


  /Doug

  SvarSlet
 3. Nu skulle man kunne linke sig direkte ind til tingene. Jeg glemte de dobbelte html'er. Ganske unødvendigt.

  SvarSlet
 4. Han bliver den SEJESTE tumling.
  Jeg har dog lidt svært ved, at se hvad det sidste billede forstiller sig. Det ligner to støvler, til grønlands isen.
  Hehe.

  Kram N.

  SvarSlet
 5. Uha Max er allerede hoppet på forbruger-bølgen...godt hjulpet på vej af sin mor..hehe..De der støvler ser gode og varme ud. Max har en god smag!!

  SvarSlet
 6. Nadia: Det er tæt på, STONZ er en slags skridsikret moonboots fra Canada. De er så gode at børn kan løbe over isen uden at svatte på r.... De ser store ud, men er rimelig sej.

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...