mandag, september 01, 2008

Min store dreng

I dag var det Max' første dag i dagplejen, både mor og far var med. Vi var der kun en lille times tid, og han fik da smagt på samtlige legetøj hans nye kammerat, lad os kalde ham A, gav til ham. Den anden, en pige, som vi kalder C, var mere forbeholden over for Max, han er jo den mindste hun endnu har set. Mewn forelsket blev hun i mig, for vi legede bondegård og jeg lavede lyde. Det gav point hos hende. Til sidst blev Max pylret, så der var på tide at smutte og han faldt i en dyb søvn over alt de indtryk han fik den dag. Billedet er taget på vej hen til dagplejen.

Man skulle tro, at Max så ikke kan opleve mere, men jo, jeg skulle lige i Bilka og se efter om der var tilbud på bleer. Der var der, men på et andet mærke. Jeg tager chancen, det er svært at sige nej til et tilbud. De store ovenlys i Bilka er et kæmpehit for Max og hans øjne fulgte lysene en efter en, og det virker som at tælle får, for en, to, tre så var han væk i drømmeland. Inde i bussen på vej hjem var han atter frisk og veloplagt, så han fik lov ti lat sidde direkte på bussædet, mens jeg holdt rigtigt godt fast i lillemanden. Århusianske buschauffører er kendte for at bruge deres høre fod på bremseren lidt for tit og for brat. Jeg fik talt både dansk, engelsk og tysk i dag, for selv om efteråret lurer lige om hjørnet, er byen stadig fuld med turister. Det skyldes nok festugen.

8 kommentarer:

 1. Hvor er han dog blevet stor. Hvor jeg glæder mig som et lille barn til at se jer igen. Og kramme supermax.. Jeg savner den gut for meget.

  SvarSlet
 2. Ja. masse af turister i byen nu pga Festugen. de skal da se hvad det er for noget hehe.

  Man han vokser hurtigere end man kan nå at blinke. mon hvor længe der er til at han siger den/tegner den først ord? og den første skridt.

  John.

  SvarSlet
 3. Sikken en begivelsesrig dag med mange nye indtryk. Det bliver spændende for Maxen at komme derhen igen imorgen (dagplejen ikke Bilka)...glæder mig til at se ham på torsdag..nåh ja også til at se dig og Palle..

  SvarSlet
 4. Er det tænder jeg kan se der? :)

  SvarSlet
 5. Helle: Nej, stadig ingen tænder. Kun gummer. Men de er der MEGET snart. Gummerne er i hvertfald både bølgede og spidse.

  John: Max har allerede et par ord i sit ordforråd, ai og dada, der nok skal forstås som hej og far. Men ellers pludrer, synger, hviner, brøler og smasker han i et væk. Babytegn er der ikke endnu, men lige nu har han fundet ud af fidusen ved at pege, så får han det.

  SvarSlet
 6. Åh den lille Maxi dreng er for nuser!!

  Nadia - jeg så lige du efterlyste nogle vaser på en anden hjemmeside - var tilfældigvis i Ikea igår og så dem her - http://www.ikea.com/dk/da/catalog/products/50102911 - de minder meget om dem du efterlyste, håber du kan bruge det til noget :-)

  Max, Elisa og Palle - håber I alle har det godt og er friske igen.
  Kram Tine

  SvarSlet
 7. Hej Tine,

  Jamen det er præcis dem jeg efterlyste, og så koster de KUN 15 kr. Jeg skal vist MEGET snart i IKEA. :-)

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...