torsdag, september 11, 2008

And The Light Goes Out

Det er længe siden jeg har blogget. Men det hele skyldes kun en lille dum, plastikdims. Den bliver snart udskiftes. Forhåbentlig er familien godt kørende igen i morgen eller i næste uge.

Men scenariet var nær kastrofal for mig, da jeg fandt ud af at computeren ikke virker. Jeg blev panikslagen, fik åndenød og kvalme. Ikke fordi jeg er voldsom afhængig af internettet, men fordi der ligger 10 måneders billeder af Max inde i harddisken. Uerstattelige billeder, som hverken Doug og jeg har brændt over på usben, cd'er eller lign. Vi har snakket om, at nu skulle vi snart gøre det, da computeren skrantede lidt rigeligt. Men heldigvis kender vi en redningsmand, der med Doug's hjælp pillede hele lortet fra hinanden og gav det hele et tjek. Det er så grafikkortet der er synderen. Det er et brændt hul i dimsen, så der kommer en ny på.

GUDSKELOV!

Så alt er der et sted i harddisken, der er nu indkøbt ekstern harddisk og alle usber er støvet af til brug, når computeren kommer tilbage og atter er familiens husalter.

Så mit gode råd er, brænd alle billeder over straks. Ikke i morgen, men NU!

Til nogle nyheder fra Frydenlund.

Max er startet i dagplejen og det går super.
Jeg er begyndt at skimte i mine notater til den allersidste (forhåbentlig) eksamen i januar.
Vi skal til København i weekenden alle tre til Døves Kulturdag, vi skal se lidt af hvert, nogle film, se på døvekunst og snakke med dem vi kender og ikke har set længe. Samt vise vores guldklump frem til dem der kun har set ham her på siden.

Billeder af Super Max må I vente med at se, når husalteren er tilbage.

9 kommentarer:

 1. Ja for pokker - det er dælme farligt! Vi brændte også før fødslen ALLE billeder fra 2002 på cdér, nu har vi købt håndbær harddisk, eller hvad pokker de hedder, og gemt helle lortet derpå også. For at være helt sikker. Så nu mangler vi bare de sidste nye, af Liva, for de er absolutte uerstatlige!

  SvarSlet
 2. Saa maa jeg heller ogsaa til at gore det, har alt alt for mange vaerdigefulde billeder fra alle mine ferier! Men jeg skal bare finde ud af det :)

  God weekend ovre i KBH, det er kun en negativ ting ved det. Nemlig, at jeg ikke faar hilst paa jer og Max...

  SvarSlet
 3. Mødte jo Palle i bussen og der fik jeg en forklaring på hvorfor din blog har stået stille i et stykke tid. Dejligt at have dig tilbage..og alle billederne af Max.
  God fornøjelse i KBH..jeg ville ønske jeg kunne afse tid og penge til at tage derhen. Kom tilbage og skriv lidt om det.

  SvarSlet
 4. Ses imorgen! *S* glæder mg til at se jer og bettemax.

  SvarSlet
 5. Godt at I mistede ikke billederne.

  Er også spændt på om vi støder på jer imorgen. Vil jo hilse på Max som alle andre.

  Bianca

  SvarSlet
 6. Hejsa alle,

  Tak for en vidunderlig lørdag, hvor jeg fik tid til, at nusse Supermax manden, kors hvor havde jeg savnet ham og hans dejlige smil.
  Glæder mig som sindyg til næste måned, at tage over sundet igen og se jer og gense Århus.

  Vi klikkes ved.

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...