onsdag, august 06, 2008

Indkøb klaret!


Regntøj, flyverdragt, div. sko osv. er indkøbt. Nu er Super Max klar til dagplejen om en lille måneds tid. Denne outfit får han nok på snart, for mor her har fundet den lækre Mala dragt på udsalg. I det hele taget er knægten godt klædt på, for mangle skal han jo ikke. Mangler bare en nuttet rygsæk han selv kan bære på ryggen, så det er lige plads til hans hjemmesko og skiftetøj.
Mon min indkøbsraid er en slags mental forberedelse af, at nu er der en anden voksen som skal have ham i om formiddagen og så noget af eftermiddagen? Altså, det er min lille (store) dreng skal passes af en anden end mig, hans mor. Ved godt at den anden har erfaring udi at håndtere babyer og småbørn. Men det er mig, der kender hans vaner og særheder. Mig, hans mor, persona numero uno. Men jeg ved det godt, han skal ud i verdenen, også uden mig og hans far.

6 kommentarer:

 1. its good to know about it? where did you get that information?

  SvarSlet
 2. Hmm.. du fik en robotposter på besøg. husk at melde det til admin.

  bare rolig Elisa. han skal sikkert klare sig. dagplejerne skal nok sørge for han har det fint. min mor er jo selv en. ;)

  John.

  SvarSlet
 3. Kan godt selv huske min egen uro da jeg skulle aflevere min ældste i dagpleje, og det hele gentog sig ved den 2. og 3. søn, så jeg tror bare det er en naturlig proces man skal igennem...min erfaring med dagplejemødre har kun været supergode, og jeg er sikker på at selv om det måske, og kun måske, kan blive en svær start for jer alle, så bliver I glade for det og Max for sine legekammerater.

  SvarSlet
 4. Jeg kan huske, da jeg afleverede min ældst og gik hjem til hjemmets 4 vægge og tudede i halv time. Drengen min reagerede glad og nysgerrig i de nye omgivelser. Jeg var vist den svage.. :-)

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...