torsdag, august 21, 2008

Hverdagen


Her står jeg med opvaskvand op over albuerne og med fedtet hår og sikkert et træt udtryk i ansigtet. Så siger Doug "Hvor ser du godt ud".


Det kan i den grad redde ens dag.


Max var forresten hen og hilse på dagplejemoderen, og det var kærlighed ved første blik. Jeg har fået mig en konkurrent. SUK!


I dag jeg jeg vandet vores stueplanter, og vandet forsvandt hurtigt ind i de tørrede jord. Som nok ikke har set en dråbe vand siden... Juni måske. De er ørkenplanter. Praktisk og tærer ikke på den dårlige samvittighed. Ørkenen er et halvt år om at slå en kaktus ihjel, hvis det ikke har regnet. Levetiden er kortere på Frydenlund.


Fik set et par billeder på facebook af en yndig lille nyfødt pige, der har fået et af mine yndlingsnavne. Det blafrede i mine æggestokke. Men ikke så stærkt. Jeg venter lige et par år. Jeg nøjes med Max, og han har et stort aftryk i mit hjerte. Doug kan knap nok være der, så der er ikke plads til en ny, lige nu.
Ingen indlæg uden et billede af Super Max, vel?

7 kommentarer:

 1. SEJT billede af supermax. Nu mangler han kun en supermand dragt med et STORT M på brystet.

  Ja, nogle dage er bare den trivielle hverdag, hvor det pratiske skal gøres. Opvask, tøjvask og æhh madvask (det rimede bare).

  Heldigvis findes jeres badkar, så du trænger til forkælelse og mon ikke Max vil arte sig i en lille times tid?

  SvarSlet
 2. Max er for lækker...

  Kram
  Fru Lind

  SvarSlet
 3. Selv om Max er glad for sin nye dagpleje, er mor altid den bedste :)

  SvarSlet
 4. God weekend til dig og Max'en..hov der glemte jeg lige Palle. Stakkels mand..er han Palle alene i Verden?..hehe..hils lige ham og sig at det er flot arbejde med cules.dk..bare klø på. Skal besøge veninde samt slappe i weekenden. Måske kravle op ad himmeltrappen for at sprede skyerne så Max kan få noget sol ned på sine seje solbriller.

  SvarSlet
 5. God weekend til dig og Max'en..hov der glemte jeg lige Palle. Stakkels mand..er han Palle alene i Verden?..hehe..hils lige ham og sig at det er flot arbejde med cules.dk..bare klø på. Skal besøge veninde samt slappe i weekenden. Måske kravle op ad himmeltrappen for at sprede skyerne så Max kan få noget sol ned på sine seje solbriller.

  SvarSlet
 6. Hmm.. så dør planterne stadig hos dig? hehe.
  suk. kender godt det. derfor vil jeg ikke have blomsterne eller planterne. de dør bare.

  Heh. Max ser da cool.

  John.

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...