torsdag, juli 31, 2008

Ikea boy


Mor og mig ik å'? Vi er i Ikea fordi mor vil købe noget til køkkenet. Men hun har vist købt mere end det var mening. Jeg fik også noget ud af det. Jeg fik en gravhund! Og så smagte jeg mors is. Mums! Det er ikke sidste gang jeg er der, men forhåbentlig ikke så mange mennesker. Mor blev lidt stresset. Ikke sjovt. De svenskere ved hvad de kan. Møbler fra Ikea og tøj fra H&M. Allesammen made in china. Mærkelig svensk by.

2 kommentarer:

  1. Ja Max, de der svenskere kan deres kram, så længe det er Made IN China.
    Men Max, tror du ikke det er sjovere os 2 i zoologiske have, når du engang lander i København igen?

    SvarSlet
  2. Hvor er han yndig. Man kan se som om han aldrig er sur :) knus stine

    SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...