onsdag, juli 02, 2008

Hej og farvel...

Hej alle!

Nu en videohilsen fra moi. Jeg prøvede at sige noget, men jeg grinede hele tiden, da mor er så sjaw! I kan også se, at jeg slingrer lidt frem og tilbage, det er fordi jeg øver mig i at sidde. Jeg vil gerne imponere farmor og farfar, når vi skal der hos dem på fredag.

Så jeg skal atter på en laaang togtur, hele vejen til Svendborg. Mor siger at fyn er fin, især om sommer. Og min olde, ik å'? Hun fylder år, og det skal fejres på lørdag med hele familien. Også dem fra Thy a' Det er endnu længere. Det gad jeg godt nok ikke. Jeg blev helt utålmodig til sidst og hoppede op og ned på mors skød hele vejen hjem fra Kjøb'hawn og hjem til Å'hus. Tror I så ikke at mors arme blev en anelse længere? Hihi.

Bagefter skal vi til noget der hedder Castberggård og have noget familiehøjskole-halløjsa. Jeg vil så blive passet af lutter fremmede! Men de er dygtige forsikrer mor mig. Uh... Tror nu nok at det skal blive godt, min veninde Bella, der er 19 dage yngre end jeg, skal os' mæ. Så vi er de to søde babier. Passere må jo bare slås om at passe os. Men det går nok, med charme, selvtillid og lækkert babydun!

Så mor skriver først i sin blåg, når vi er hjemme igen engang i næste uge. Så allesammen, hej og farvel! God sommer!

5 kommentarer:

 1. Hehe hvor er han nuttet. savner ham meget...

  SvarSlet
 2. Så nuttet og dejlig dreng! God tur til Svendborg og god fornøjelse på CBG! God sommer fra os 3 - Helle Chr.

  SvarSlet
 3. Haha....en rigtig dejlig video med den skønne charmetrold..han er meget dygtig!! God ferie,

  SvarSlet
 4. Er altså vild med den lille fyr uden nogensinde at have set ham. Han er simpelthen voldnuttet - og en sand lille charmetrold :-)

  (sagde en, der ellers ikke er specielt meget til børn)

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...