tirsdag, juli 15, 2008

Drømme, drømme...


Jeg ønsker mig normalt aldrig coffeetable books, for jeg ved at det ender med at der kommer vandringe på forsiden eller spildt mad på den, så jeg sætter den i reolen til sidst, lettere miserabelt. Men jeg har stået med denne bog i hånden og savlet uver de illustrerede børnebilleder fra reklamens verden. Den er et must to own. Den er da studierelevant, mon jeg kan få SPS til at betale for den? I don't think so...

Jeg er en sucker for gode, kvali farver til at tegne med. Jeg ender ofte med at købe noget billigt skidt fra SuperBrugs, der tørrer ud i samme sekund hætten er af. Men dengang boede jeg hjemme, og jeg havde ofte min lille kusine på besøg, og hver gang skulle vi TEGNE, så jeg var ikke så vild med at hun bruger mine dyre tuschs, så det blev de billige. Jeg har smidt mange af dem ud. Men de er overalt! I dag er kusinen en præ-teenager på 12 år, og det er ikke tegning der interesserer hende mest. Nu må jeg gerne købe de dyre. Altså august, skynd dig at komme!


2 kommentarer:

  1. Ehm, hvor køber du de gode, og de dyre henne. Hvor dyre er de?

    SvarSlet
  2. Som mor til en mini-kunstner, er jeg vant til at købe dyre farveblyanter og tusser. Da Danny tegner og maler så flot, skal det være kvalitet, så jeg køber materialerne i boghandleren eller i special butikker. Prisen kan svinge alt efter hvad du skal bruge. Rigtig gode farveblyanter koster ca 200 kr for 10-15 stks, måske mere. Men de er også meget drøje og farven strækker længere og dækker bedre end de billige. Faber-Castell kan anbefales. For tusser plejer jeg at købe dem i boghandleren for ca 200 kr for 20 stks i boghandleren. De hedder Staedtler. Der findesogså mange andre super gode kvaliteter.Men prøv at kigge i boghandlere og special butikker med ting til kunstnere.

    SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...