mandag, juli 28, 2008

9 mdr i maven, 9 mdr ude i verden

Kære skat.

For 9 måneder siden kom du til verden på en (synes mor) dramatisk måde. Du var en lille bette krøllet, rødmosset pjevs. Du var så lille at du kunne ligge i fars to hænder. Du lignede mere en lille øgle. Men da vi så dine smukke blå øjne, var vi tabt for evigt. Du tog os alle med storm.
Du kæmpede med småinfektioner under hospitalsopholdet, mens mor måtte kæmpe med med sig selv, at overvinde smerter og overvældes af følelser, som alle nybagte mødre jo rammes af.
Men heldigvis gik det jo godt, for du trods størrelsen var og er en fighter, der vil se og opleve verden. Da far og jeg kom hjem den første dag, så vi ned til en lille sovende dreng i liften, og vi tænkte "Hvad så nu? Hvad gør vi?" Men vi fandt ud af det efterhånden. Man tror ikke at kærligheden kan blive større, men det kan den.
Du er et barn med et lyst sind og let til latter. Du er til fest og farver. Vi kan ikke ønske os et andet barn. Jeg er sikker på at vi får mange herlige stunder med dig, og vi tager tingene som det kommer. Vi skal nok få det skægt, lille du...

Tillykke med månedsdagen - vi ser frem til din rigtige fødselsdag.

6 kommentarer:

 1. Jeg får helt tårer af dette indlæg. Det er bare SÅ smukt skrevet og en meget STÆRK kærliheds erklæring.

  Tillykke med månedes dagen supermax og tillykke med de 9 måneder som forældre til superparret.

  Glæder mig til at se jer snart!

  SvarSlet
 2. Smukt skrevet Elisa. du har det stadig i dig.
  Allerede 9 månederne siden? wow.. tiden går hurtigt. kan huske ham til min 30 års fødselsdagfest hvor Astrid( min storesøster) nærmest smeltede da hun så Max. :)
  John

  SvarSlet
 3. Meget smukt skrevet lige fra moderhjertet. (((knus)))

  SvarSlet
 4. Synes også at ni måneder er hurtigt gået!

  Jeg glæder mig også til mange stunder med Max :D

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...