mandag, juni 23, 2008

Skorgasme

I en lille flække ved navn Hune, lige ved siden af Blokhus, er der en brugskunstforretning. Jeg og min mor var derinde for at ose rundt, og det viste sig at forretningen havde en væg(!) med sko i alle farver og former, og der var lige før jeg fik en skorgasme. Det var alle de fede mærker der ikke koster alverden, Dixie, Gardemia, Shoe Biz og så det brazillianske mærle Lola Ramona, der ellers er umulig at opspore i Århus. Jeg savlede, men mit dankort kan ikke tåle opoverhedningen. Men hold da k... hvor var de lækre. Se bare billedet.

Men da jeg ikke er udstyret med smalle fødder, ved jeg godt at de højhælede vil klemme livet af mine fødder, så det ender altid med at jeg tripper rundt krumbøjet som en indsnøret kinesisk konkubine og skærer ansigtet i smerter. Så jeg er mor-fornuftig og valgte et par ballerinas. Men fest skal der være på dem. Så de er diskokugle-agtig. Hvis de var røde, var jeg Dorothy fra "Troldmanden fra Oz"
Jeg kender en vis person der vil synes at de er fede. Skal lufte dem til svogerens og svigerindens bryllup til august. Glæder mig!

5 kommentarer:

 1. Du har HELT ret :)

  Jeg ELSKER dem.

  SvarSlet
 2. Jeg giver også Marie og Elisa helt ret, de ER fede ... Du kommer til, at se tjekket ud til dét bryllup.

  SvarSlet
 3. hej Elisa
  fede sko, ja sko elsker alle kvinder. ligesom hende Carrie fra SATC ;o) Hvis jeg bare osse havde størke fødder så have jeg nok også gået i fede højhælede sko hverdag men mine fusser klager over sådan noget, suk :O)

  Knus Maria

  SvarSlet
 4. Flotte sko!! Jeg er heller ikke til højhælede. Faktisk er jeg, et hunkøn, slet ikke interesset i sko og forstår ikke andre kvinders fasination af sko. Jeg betragter bare sko som fodtøj, og så længe det matcher mit tøj og er behagelige at have på, er tre par og et par sandaler nok.

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...