torsdag, juni 05, 2008

Selvportræt af en studerende mor


Under skyggen af en afrikansk tulipantræ har jeg læst 3 lange kapitler om demokratiske beslutningsprocesser. Jeg er i botanisk have uden mand og barn. Mit livs elskede passer på vores søn, mens jeg får ro til at læse uden computer og tv inden for rækkevidde. Der er en masse folk der læser ude på plænen, eller spiller Kubb, vikingspillet, eller blot tager solbad. Egentlig er jeg færdig med at læse for i dag, og jeg vil stille og roligt slentre hjem forbi søen med ænderne og enkelte griske måger. Hjem til mand og barn. Livet er dejligt! Hav en god grundlovs- og fars dag.

5 kommentarer:

 1. Elisa - kan tydelig se at du har tabt dig RET meget. Hold ud og fortsæt med det... :) :) :) knus stine

  SvarSlet
 2. Jeg tilslutter mig til Stine. Det er meget tydeligt, når man ser de to billeder af dig! Rigtigt FLOT klaret!


  PS. må man spørge hvormange kg der er røget af?

  SvarSlet
 3. Orv ja, nu kan man rigtigt se nu, at det begynder at bærge "frugt"

  SvarSlet
 4. Hej med dig. Faldt lige over din blog. Hold fast, han bliver hurtigt stor, Max.

  Kan I have en god weekend:)

  Linda (Tolk)

  SvarSlet
 5. Ja, Elisa, kan ud fra billedet at du har tabt dig - det er super flot, og med den rette holdning, er du (I) på de rette veje!

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...