onsdag, juni 18, 2008

I did it

Hep hep! I dag er det min fødsels... Nå nej, eksamensdag! Jeg bestod i samfundsfag. Jeg er så tæt på det endelige mål, folkeskolelærer. Marathonen er snart forbi, og jeg mangler sådan lige at spænde de næste 12 km hen til målet. Til januar. Så kan jeg stille mig op på sejrsskamlen og sige YES! I did it! Efter 5 ½ år inkl. barsel og en ommer (altså ikke et barn mere, men at tage en eksamen om igen! Styr jer folks).

Forresten svogeren bestod også i dag på Aalborg Uni i... Økonomi? Samfundsøkonomi? Noget svært i hvert fald. Ikke noget jeg skal gøre mig klog på. Nu mangler han bare noget der tager et halvt menneskeliv. Respekt.

9 kommentarer:

 1. bedste veninden fra københavnonsdag, juni 18, 2008

  TILLYKKE MED EKSAMEN...

  ALMOST A TEACHER..

  BUT A LOVING MOM AND GIRLFRIEND/FIANCEÉ.

  SvarSlet
 2. Tillykke tillykke - super godt gået!!!

  Kram Tine

  SvarSlet
 3. også stort tillykke fra mig!

  SvarSlet
 4. Også stort tillykke fra mig.

  God sommer til jer.

  SvarSlet
 5. Stort tillykke med eksamen. Nu kan du så med en træpind og daske den på tavlen og have Miss Tatcher briller på :oD

  SvarSlet
 6. tillykke med eksamen. det var en lang vej for dig. nu.. nyd det! :3

  John

  SvarSlet
 7. Tillykke tillykke..jeg er stolt af dig. Nu kan du slappe mere af indtil eksmamen i billedkunst og vi glæder os til familiens første skolelærer. Du gør os ære.

  SvarSlet
 8. TILLYKKE TILLYKKKE.. snart SLUT at være studerende, så velkommen til arbejdsmarkeds klub :) pøj pøj knus Stine

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...