mandag, juni 30, 2008

En sur kælling i Frydenlund

Til den forsvarsløse dame med cykelhjelmen. Jeg siger pænt undskyld for at jeg opførte mig som en sur bitch og skældte dig ud på cykelstien ved busstoppestedet. Det er ikke for vane at jeg skælder folk ud på gaderne. Jeg prøver at få folk til at holde tilbage, når man kort krydser cykelstien for at komme ind i bussen. Det er almindelig pli og helt efter færdselreglerne at man holder tilbage, når folk krydser cykelstien for at komme ind i bussen, og ikke bare ligeglad cykler forbi med fare for liv og lemmer for ældre og små børn. Oftest er de cyklister helt optaget i deres ipoded verden og har blikket fæstet på alt andet end omgivelserne.

Jeg har været vidne til at en cyklist ramte en ældre kvinde der var på vej ud af bussen, hun lå fortumlet på jorden, mens cyklisten bare stak en flad undskyldning og stak af. Den ældre kvinde græd, var rystet og skrammet på knæene. Det er ikke behageligt for den stakkels dame eller for os der er gået i chok over det "nedslagtning" på gaden.

Max' barnevogn er blevet væltet over på siden 2 gange på 3 månender og begge gange var cyklisten kold over for det, for jeg kunne "få røven med mig". Hvis jeg ikke var i chok og skulle se efter Max, der gudskelov ikke kom noget til, ville jeg have skreget ad vedkommende og være SÅ tæt på at stikke en flad.

så nej, jeg er normal ikke en bitch, men sådan noget kan få mig til at se rødt. Så se dig for en anden gang, vil du ikke nok?!

6 kommentarer:

 1. Hold kæft... har gudskelov ikke været ude for det/set det endnu, men som inkarneret cyklist holder jeg altid tilbage. Især hvis der kommer en barnevogn.

  Godt der ikke skete noget med bebsen...!

  SvarSlet
 2. WTF? Hvordan kunne hun bare være så hjerteløs? det er for fanden en barnvogn ikke en indkøbvogn hun væltede. Ohh. hun fortjener en omgang tæsk!
  men godt at Max og du er ok.

  John.

  SvarSlet
 3. Det er lige før, at cyklisterne skal have kørekort og teori timer for, at cykle ude i de danske veje.

  Jeg kan blive så VRED når, det rammer svage og forsvarsløse, som den ældre, børn og dem med barnvogn. De som, ikke holder tilbage, har åbenbart ikke mange hjerneceller, at flytte rundt med.

  SvarSlet
 4. Ej hvor kender jeg det godt. Jeg er selv cykelist og kan simpelhen ikke forstå hvorfor nogle cyklister kører som om de er den eneste i verden.Her er cykelist reglerne om cykelstier og bustopsteder:

  Ved bustoppesteder gælder følgende regler: Er der et lille fortov mellem cykelsti og vejen, en såkaldt "afsætningsplads, er det passagernes eget ansvar at sørge for at se sig for når de står ud af bussen. Men cyklister bør altid sørge for at sætte farten ned og se sig for og være parat til at bremse for buspassagere der ikke kender denne regel. Er der intet fortov mellem cykelsti og vej SKAL cykelisten altid sætte fart ned og holde øje og bremse hvis der kommer passagere ud.
  oh...Og alt andet end at køre med hjem er hul i hovedet.

  SvarSlet
 5. *Der skulle selvfølgelig have stået "hjelm"*

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...