torsdag, juni 19, 2008

Einstein oder was?


Nogle gange VIL Max ikke sove, så vi er meget tidligt oppe. Gæt hvad der så underholder den unge herre, mens mor her får øjne på? Teletubbies! Max er altså næsten 8 mdr og har allerede forstået begrebet "børnetv". Foruroliget... Gæt hvem der er yndlings tubbie? Den lilla twinkie med bøssehåndtaske og den fimsede stemme. "Se, en sol! Se, en sommerfugl! Den er søøød!" men Max synes også at "titte-bøh" er den sejste jeg kan sige lige nu. Max, hvad med E = mc3. Siger det dig noget? Nå ik?

15 kommentarer:

 1. Nåååååå, den lille fyr, altså! :-)

  SvarSlet
 2. aawww han bliver så tjekket en dag, hvis han allerede suger telebubbles til sig, for så er de old things før alle andre .. hehe

  SvarSlet
 3. Ja Teletubbies elsker alle små børn, selv Isabella elskede dem dengang. Hun har dukkerne hvor man kan trykke på maven og den siger noget :o) ret nuttet :o)
  Knus Maria

  SvarSlet
 4. En Skræmmende børnetv he ser. xD
  Bøssehåndtaske? tror ikke at jeg har set en før. hehe
  Men Max bestemmer vist hvad han vil se hvad? xD

  John

  SvarSlet
 5. hahaha du har virkelig humor John

  Martin fra Fredericia

  SvarSlet
 6. Einstein har opfundet E=mc² og ikke E=mc³. Måske er det derfor at Max har ikke forstået dig. :-)

  SvarSlet
 7. Toesten: Aha. Vidste at det var et eller andet galt. Knægten forstod mig ikke. Jeg kan heller ikke matematik/fysik. Det forbliver mig en gåde.

  John: Jo, hvis du ser Teletubbies, så er det en lilla twinkie der går rundt med en meget damet håndtaske. Alle de 4 twinkier er faktisk drenge. Men det er nu heller ikke første gang man siger at den lilla twinkie er bøsse.

  SvarSlet
 8. HVAD?? Er Twinkie ikke rigtig bøsse???
  *falder ned fra stolen af chok*

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...