tirsdag, juni 17, 2008

Bare vent til du selv får børn!

Ha! Jeg vidste at det betalte sig at være en semi-doven teenager dengang jeg boede hjemme. Jeg hørte ca. 117. gange om dagen min mor sige, "red sengen!". Til sidst med STORE bogstaver.

Nu har jeg læst, at det faktisk er godt at lade sengen være uredt, for så får fugten fra sengen lov til at fordampe, i stedet for at lade den ligge under en tung dyne hele dagen. Fugt avler husstøvmider. Husstøvmider = allergi.

Men mon ikke jeg æder mine ord i mig igen, når min ranglede teenagerdreng om 10-12 år tid roder sin seng igennem i hans værelse af Jerusalems ødelæggelse? (Til den tid siger min mor nok "hvad sagde jeg!")

2 kommentarer:

  1. Nemmerlig og de er så kloge...
    Bare vent :-) hæhæ!!
    en mor

    SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...